Idag är det riktigt dagen efter

Idag är det riktigt dagen efter

Det var fantastiskt kul i Malmö igår. Först teater och sedan fest med bland andra Bob.

Idag har det varit väldigt mycket långsammare. Av någon anledning så är jag rätt ok på förmiddagen såhär dagen efter, och jag fick lite politisk administration gjord efter att ha blivit bjuden på jättegoda pannkakor och te. Min mage är inte allt förtjust i alkohol men pannkakor brukar vara bra eftersom kolhydraterna stoppar upp även om jag också sväller upp.

Dagens bästa grej var de knappa fyra timmarna som jag sov när jag kom hem igen. Det värsta är att min höft har bestämt sig för att agera  mänsklig barometer. Höstigt, fuktigt väder är inte det bästa för min lätt reumatiska kropp. Nu är jag i valet och kvalet om hur jag ska attackera denna brännande och tryckande smärta i nedre högra delen av ryggen. Just nu försöker jag med värme. Men det är på väg mot att krävas smärtstillande. Och magen gillar inte smärtstillande. Den onda cirkeln.

Min förhoppning är dock att det bara är vädret i kombination med att jag är trött som gör att jag har ont. Och om jag intalar mig det tillräckligt intensivt kommer det bli sant!Lämna en kommentar