Ingrediens: vitlökspulver

Grönsaker och kyckling i en panna, salvia och timjan – AIP, paleo, glutenfritt

Grönsaker och kyckling i en panna, salvia och timjan – AIP, paleo, glutenfritt

Att hitta middagar som sköter sig själv är ett självändamål! För mig räcker tiden inte alltid till för att stå i köket flera timmar, och under perioder då jag mår sämre så har jag svårt att laga mat då matos triggar mitt illamående. Grönsaker och 

Grönsaker och kyckling i en panna, persilja och dill – AIP, paleo glutenfrit

Grönsaker och kyckling i en panna, persilja och dill – AIP, paleo glutenfrit

Att hitta middagar som sköter sig själv är ett självändamål! För mig räcker tiden inte alltid till för att stå i köket flera timmar, och under perioder då jag mår sämre så har jag svårt att laga mat då matos triggar mitt illamående. Grönsaker och 

Honungsglaserade revben – AIP, paleo

Honungsglaserade revben – AIP, paleo

Såhär påväg in i sommaren tillagar vi köttet kortare tid och glaseringen eller marieneringen får ta mycket mer plats. Honungsglaserade revben är ett perfekt protein som kan ätas med sötpotatis, som på bilderna, eller med en trevlig sommarsallad! Revbenen blir saftiga och sås som tex 

Masserad broccoli – att ha till allt!

Masserad broccoli – att ha till allt!

En viktig del i ändringen av min kost är att öka mängden grönsaker, och bredden i vilka grönsaker jag äter. Ett sätt är att ha grönsaker som bara är att äta tillgängligt i kylskåpet, vid alla tillfällen. Som masserad broccoli. En sidorätt som går att ha 

Sötpotatisgratäng

Sötpotatisgratäng

I min förening hade vi socialistisk Thanksgiving i fredags. Temat ledde till att jag sökte lite nya recept eftersom det var ett knytkalas. Jag bidrog med brysselkål, sallad och sötpotatisgratäng med äpplen. De som var på middagen äter inte AIP och jag valde mina bidrag