Kraft

Kraft

Att knacka dörr en måndagskväll ger kraft.  Inte dörrknackandet i sig, men många av de trevliga människor som en möter i de studentområden där vi knackar. Människor som tycker att det är viktigt med solidarisk flyktingpolitik, som vill prata om lösningar på strukturell nivå för att komma tillrätta med miljöutmaningarna. Människor som verkar bli glada för att vi kommer och pratar politik!

Att träna med en ny vän ger även det kraft. Egentid och tid då allt fokus ligger på att fötterna och händerna ska göra samma sak som ledaren gör, vilket inte går. Hjärnan är totalt bortkopplad från all typ av stress genom att fokus ligger på att inte ramla på ändan.

Att gå läsa in information så att ett flygblad blir faktamässigt korrekt ger mig kraft. Möjligheten att få lära mig nya saker och bredda min allmänbildning är något som jag verkligen njuter av.

Att sova länge, hänga i sängen hela dagar iklädd fula mjukisbyxor och se på serier är en trevlig sysselsättning som gör att mycket tid går. Att bara låta livet passera ibland är väldigt skönt! Just nu ser jag på Nashville, Glee, Star-crossed, Ryttareliten och har Veronica Mars-filmen på repeat. Jag lyssnar också på podcasts och musik och ljudböcker. Det finns något i det kravlösa som gör att jag samlar ny kraft.Lämna en kommentar