Kryckor, koffein & kodein

Kryckor, koffein & kodein

Ikväll är det Lillfredagsällskapet med tema grillning i regn. Eftersom ingen av oss här i Lund har grill så ska vi utlokalisera oss till villaträdgård i Kävlinge. Efter en liten undersökning av det geografiska läget så har jag idag plockat med mig kryckorna. Jag har redan efter en kort promenad insett att det gör under att inte belasta höften fullt ut! Att gå långsamt med avbelastning i kombination med maxdos Citodon och en stor kopp kaffe så tror jag att jag kan överleva kvällen utan att allt för mycket av min energi går till att hålla god min.
Jag har också, i förebyggande syfte, tillbringat en stor majoritet av dagen i sängen med värmefilten runt kroppen. För jag vill ju ha en trevlig vår även om det känns som att det glöder i en åttondel av kroppen vilket dränerar en stor del av min energi.Lämna en kommentar