Långlunch och kategorisering av typresenärer

Långlunch och kategorisering av typresenärer

Jag funderar på om jag borde begränsa mig. Men samtidigt så är jag av åsikten att det är bättre att kapa i texten senare för att få ihop en sammanhängande argumentation.

Idag har jag snöat in på en massa perifera saker på praktiken. Läst forskningsrapporter om sånt som jag tycker är väldans intressant, men som uppenbarligen endast ett fåtal personer i den engelskanvändande världen är intresserad av. Det är lite som att leta pusselbitar, hitta två, de formar något som passar in i ett helt annat pussel än det jag håller på att lägga. Men jag kan ändå inte sluta läsa! Jag ser framför mig vad det är jag vill ha, vad jag ska skriva och idag har jag hamnat på villovägar. Som på hemsidan om citybanan. Det är så fascinerande och inspirerande att se att på vissa ställen vågar de drömma. Att det jag fastnade på idag var i Stockholm är bara en slump. Plus att bilderna är så fina! Har även läst om Melbourne, olika platser i Storbritannien och Saudiarabien.



Lämna en kommentar