Svettigt

Svettigt

Idag gjorde jag pass fyra i träningsplanen mot fem kilometer. 45 minuter snabb promenad eller långsam jogg stod på schemat, jag valde att köra stavgång. Det var länge sedan jag hade stavarna ute, men insåg rätt fort varför jag köpte ett dyrare par. Det är roligt, det går fortare, det känns som att jag får bättre hållning och jag gillar att hela kroppen är med! Det här att jag tycker att det är lite pinsamt med stavarna ska jag försöka jobba bort!

När jag gått med stavarna i 55 minuter så gjorde jag även ett kort styrkepass. Jag har laddat ner en app som har små styrkepass med videoinstruktioner. Det känns som om det är bra att lägga till ett kort intensivt pass med styrka efter konditionspasset. Det blir intressant att se vad min kontorssommar/träningssommar får för resultat. Jag tror att kombinationen mellan de två eftersom det är lite av en tröskel att ta sig ut och köpa saker jag inte mår bra av. Även om jag nu är själv på kontoret. Idag hade jag ett par timmar då jag ville gå till espresso house och köpa en morotsmuffin, men det gjorde jag inte.

Imorgon är planen ett grupp-pass på Gerda, om jag inte får till det så blir det stavar eller intervaller trots att det är fredag. Motivationen är stor just nu! Jag vill så gärna ha en bättre grundkondition när nästa skov kommer och förhoppningen är ju att det ska bli färre och mindre skarpa skov.

Nu ska jag bara hitta något lopp senare i sommar så att jag har något att träna mot.Lämna en kommentar