Lugnet innan stormen. Flytten, magen och kaoset.

Lugnet innan stormen. Flytten, magen och kaoset.

 För snart två veckor sedan flyttade vi in i nya lägenheten. En lägenhet som känns så mycket mer vuxen på något sätt. Vet inte vad det är riktigt, att vi har ett extra rum kanske, eller att huset har hiss, det kan också vara att vi har ordentliga tvättmöjligheter med tvättho i lägenheten. Jag vet inte riktigt. Men känslan är att det är många vuxenpoäng på den här flytten. Flytt nummer 17 i mitt liv. Här tänker vi bo ett tag. Det känns bra.

Däremot har flyttstressen, och det faktum att vi inte är helt klara med gamla lägenheten (men det ska vi bli imorgon), i kombination med att pappa blev sjuk har satt sig på kroppen hos mig. Stress sätter sig alltid på kroppen för mig. Denna gång i form av munsår från helvetet. Munsår inne i munnen, ett på insidan av nedre läppen och ett på insidan av övre. Nu har det vänt, men jag kan forfarande inte äta ordentligt, det går inte att borsta tänderna ordentligt och jag har inte kunnat pussas på typ tio dagar. Det suger nått fruktansvärt.

Den här veckan i övrigt har bestått av hantverkare och olika ärenden till sjukhuset. Mina njurar bedömandes som väldigt friska av en professor i tisdags morse, så friska att jag inte behöver komma tillbaka till mottagningen förrän om två år! Jag har också varit på ett införmöte för en kväll om magen, där jag ska föreläsa kort i september. Sedan har det monterats garderober, eftersom det saknades två garderober i vår hyresrätt (?) och idag har avloppet hanterats. Nu lukar det vidrigt i hela lägenheten. Ättika ska tydligen hjälpa, jag testar det just nu…Lämna en kommentar