#Melfest 2013

#Melfest 2013

Deltävling tre.

En kort slutkommentar eftersom jag är fruktansvärt trött och snart kommer stänga ner för att lyssna på konflikt i P1. Men… Jag tänker inte kolla i min tidning, eller på internet för att ta reda på vilka som var med eller gick vidare. Detta är rakt ur minnet!

Gubbarna var riktigt trevliga och gemytlig och hade självdistans. Olikfärgade västar i finalen och jag är nöjd!

Caroline af Ugglas låt var inte alls lika stark som sist, synd, jag gillar henne egentligen, men idag var hon för svår och inte tillräckligt minnesvärd

Janet vad hon nu hette, mönstret på hennes bodysuit som bara gjorde att en tittade mot hennes skrev gjorde att allt annat som skedde på scenen, inklusive sången, försvann. Andra kläder så kanske…

Rockkillarna, måste varit det mest pretentiösa jag upplevt på länge… (och då skulle ni umgås med mina vänner) det säger rätt mycket. Rock ska inte vara utstuderat på det där sättet. Om det nu var rock?? Jag är tveksam.

Resten har redan, en timme efter programmets slut, sjunkit in i en grå massa av tv-producerad skit.

Och vi fick inte ens höra Danny sjunga, det har ju varit hans höjdpunkt (och programmets) de två första delfinalerna. Så… tur att mitt sällskap här på sjukhuset hade förvarnat om sin cynism, eftersom jag idag till stor del uppskattade kommentarerna mer än programmet.

God Natt!Lämna en kommentar