Recap: Mello so far!

Recap: Mello so far!

Ok. Melodifestivalen 2013. Jag är än så länge inte imponerad, inte över huvud taget!

Första delfinalen stod inte ens jag – som är ett hard core fan – ut hela programmet. I efterhand är det bara en sak jag minns och uppskattade, mellanakten.
Allt annat var falskt, dåligt, i fel forum eller konstigt och jag tyckte inget av bidragen var värt min röst.

Andra delfinalen såg jag tillsammans med en amerikansk kursare. Jag simultantolkade hela programmet. Det var en intressant upplevelse, jag la märke till nya saker och var tvungen att förklara kontexten kring schlagertanterna. Jag tyckte Rickard Wolff var bäst, men självklart vann Sean Banan… Delfinalen i Göteborg var bättre än den första, men fortfarande var det inte ens bra!

Ikväll hoppas jag på bättre!Lämna en kommentar