När det blir mycket.

När det blir mycket.

Genom åren har jag lärt mig att jag jobbar bra om det finns belöning i slutet. Belöningen denna helg bestod av folköl i park, men på grund av att hösten bestämde sig för att komma just denna söndag konverterades det till folköl, chips och sedan fantastisk potatissoppa i studentkvarteren på Väster. Att jag vet att det fanns något bortom datorn och plugget och alla måsten gör att det är lättare att undvika Facebook, bloggar och söta kattbilder icv att arbetet blir effektivare.

Det är alldeles i slutet av en kurs nu. Imorgon är inlämningen av uppgiften som är värd 15 hp. Sedan är det paper-seminarium på torsdag. Efter det har jag faktiskt tre dagar ledigt. Det är vad som finns mellan sista momentet på denna kurs och innan introduktionen på nästa. Bästa tiden på hela hösten. Ledigt.Lämna en kommentar