När inte telefonen fungerar

När inte telefonen fungerar

Det har varit en helt tokig dag. Många beslut som måste tas och jag måste nog gå emot min magkänsla, något som jag avskyr. Det faktum att jag just nu måste använda kryckor och ta mig fram, och att allt går väldigt långsamt, underlättar inte. Kryckorna agerar fysisk smärtstillande, om jag inte använder dem och går hemifrån så krävs det narkotikaklassade tabletter. Nu klarar jag mig på lättare smärtstillande och värme. Vi har bytt läsegrupper i skolan, så idag behövde logistiken med helt nya människor byggas upp och det är mycket språkförbistring. Eftersom jag är trött och har ont har jag sovit för mycket på sistone, skolan har blivit lidande och den här veckans bok är riktigt, riktigt, riktigt tråkig, plus att den är dålig med gammal data. På detta har min telefon blivit lite konstig. Den laddar väldigt långsamt och kommer inte upp i full landning. Nu är det återigen laddaren i väskan hela tiden som gäller. Men jag har haft mycket trevlig ikväll. Människor som får mig att glömma allt det jobbiga och stressiga och smärtsamma.Lämna en kommentar