Nu startar jag på riktigt

Nu startar jag på riktigt

Uppsats. Uppsats. Uppsats. Det är det jag tänker på mest av allt just nu. Förutom nomineringar då. Och val till listor. Och valrörelse. Och LSSK. Men det är mycket uppsats.

I helgen skulle jag fått besök. Istället så har jag läst plandokument. LundaMaTs och översiktsplan för Lunds kommun. Det är fint att ha dem printade, läsningen går fortare, det är längre tidsavstånd till huvudvärk och framförallt är anteckningar i marginalen fantastiskt!

Denna vecka tänker jag försöka få tag på  motsvarande handlingar för Malmö. Spårväg. Transportpolicy. Mobility management. ÖP. Helst redan imorgon eller tidigt på tisdag. Då kan jag ha någorlunda koll när jag träffar min handledare på onsdag och på så sätt ha ett så produktivt möte som möjligt.Lämna en kommentar