Ny kalender, nytt läsår!

Ny kalender, nytt läsår!

Jag har investerat idag. I en ny kalender för det här läsåret och i en jättefin anteckningsbok för alla saker. Jag brukar alltid en anteckningsbok som är till allt som inte har med skolan att göra, en bok som fungerar som dagbok, diktbok, textbok, bok för politiska möten, anteckningar, idéer, infall och teckningar. Mycket av det som nu finns på bloggen, tankar om livet, funderingar kring hur jag förhåller mig till min Crohns och olika typer av minnesbilder ur livet skrev jag tidigare ner i dessa böcker.

Det är så mycket glädje i att köpa ny kalender. Jag får dock alltid leta lite extra efter en kalender jag gillar. Jag vill ha en vecka per uppslag, så att jag får överblick. Jag vill ha dagarna lodrätt. Det måste finnas utrymme att planera saker på kvällarna, vem är det egenltigen som som slutar planera sitt liv klockan 17.00, det är ju då min kalender tar vid ordentligt.

Dagarna börjar fyllas på under hösten, studiecirkelledarutbildning, LSSK-möten, s-studentkurs, s-kupan, födelsedagar, livet och Lillfredagsällskapet. Det kommer vara en fantastisk höst! Nu hoppas jag bara att kroppen håller och att jag kan vara delaktig på den nivå jag vill!Lämna en kommentar