Oklar sjukdom dag fyra

Oklar sjukdom dag fyra

I måndags hamnade jag i någon sorts ”hög feber och absurda smärtor”-cirkel. Jag gar ingen febertermometer (vilket jag uppenbarligen måste åtgärda) men med tanke på hur jag mått de senaste dagarna var det här helt i stil med halsflussen i höstas, då hade jag feber på gränsen mot 39 och brände igenom maxdos Alvedon på ca fyra timmar. Så har det varit nu också med skillnaden att Alvedonet har tagit bort halsontet och leder till att jag därmed inte blir uttorkad. Men, även om det inte är lika illa som det var för några dagar sedan så blir det inte riktigt bättre.

Det kändes ok när jag var hemma hela dagen igår, men då rörde jag mig väldigt lite men framför allt så äter jag alldeles för lite och magen är som vanligt inte helt förtjust i att mat – det blir en ond cirkel. Jag äter för lite, är matt och orkar inte göra saker, och magen vill inte att jag äter. Så igår när jag gick hem till P, jag handlade på vägen så hur som helst hade jag varit tvungen att gå ut, kändes det alltså ok, men efter ett par timmar så rann kraften bara ur mig.

Idag kändes det lite samma. Det funkar så länge jag är nära min värmefilt, min säng och smärtstillande. Men eftersom jag är den jag är och vägrar vika ner mig så gick jag på LSSK:s valmöte. Nu ligger jag återigen i sängen med värme mot hela underkroppen och hästdoser Alvedon i systemet.

Imorgon blir det heöt enkelt till att ringa vårdcentralen…Lämna en kommentar