Akutinlagd med inflammation i bäckenet

Akutinlagd med inflammation i bäckenet

En ny sejour på SUS i Lund. Även denna gång på KAVA – kirurgisk akutvårdsavdelning. Känns inte riktigt som att det är här jag hör hemma… men jag får åtminstone vara kvar i Lund vilket underlättar mycket!

Det är faktiskt inte primärt magen som är problemet den här gången. Även pm det i skutänden blev vätskebalansen i kombination med smärtorna i ryggslutet som focl mig inlagd. När jag får vilken sjukdom dom helst så blir min mage upprörd. Jag tappar lätt aptiten och när kag inte har energin att hålla mitt matschema och handla rätt grejer så går det fort innan jag får i mig alldeles för lite kalorier. Jag blir liksom inte hungrig.

Den feber och vad det nu än var som triggade igång den reumatiska värken i ryggen har påverkat mitt allmäntillstånd rätt ordentligt. Och jag hoppas alltid, alltid, alltid att det ska gå över av sig själv. Detta eftersom om jag söker vård så är oddsen höga på att jag blir inlagd. Och jag vill verkligen inte vara inlagd!

Inatt sov jag dock gott på smärtstillande, avslappnande, två sorters antibiotika och sömntabletter. Och så risig som jag var igår är inte hållbart,  det inser även jag. Men jag väntar alltid för länge just för att jag hoppas att det kommer bli bra, vill inte vara på sjukhus och ignorerar hur dåligt jag mår.

Nu ska jag försöka dricka mer ögonblink choklad och få i mig kalorier. Och sen kommer en vän på besök. Här kommer jag nog få stanna en stund, åtminstone tills det börjar göra mindre ont. Så våren 2013 kommer utnämnas till den gebom tiderna sämsta. Någonsin!Lämna en kommentar