SI-leder och sjukhus i Lund

SI-leder och sjukhus i Lund

Idag lyckades de skaka fram en reumatolog, trots att det är lördag och allt, och nu finns det en plan.

Men först. Jag har haft problem med lederna i bäckenet förut och det gör fruktansvärt ont. Som ett inre tryck nere i ryggen på båda sidorma av ryggraden och som sprider en brännande smärna ner över låren och ut över höfterna.

Nu har jag fått kortisontabletter och mycket smärtstillande. Det ska ske en MR-röntgen för att försöka få en bild över inflammationen. Och om inte smärtan lättar innan måndag kortisonsprutor på reumatologmottagningen. Jag hoppas nästan på sprutor, för jag vet att det fungerar, även över tid. Och jag vill inte ha så här ont och framför allt behöver jag kunna sitta så att jag kan spendera mängder av tid på biblioteket med näsan i kurslitteratur för att ta ikapp så mycket jag kan av allt jag missat den här kursen innan jag återigen åker till Stockholm för att ta farväl, denna gång av fantastiska Lasse.Lämna en kommentar