Tristesströtthet eller kanske smärttrötthet

Tristesströtthet eller kanske smärttrötthet

Att ha ont och/eller att ha tråkigt är de två saker som gör mig absolut tröttast. Ute skiner solen och jag ligger bakom ett blått skynke, ätandes digestivekex och drickandes mer i ett försök att få i mig tillräckligt med kalorier.

Jag är nu mitt i fjärde säsongen av Gilmore Girls och då började jag titta i måndags eftermiddag. Mest vill jag bara inte ha ont och jag använder alla former av distraktion för att smärtan ska bli mindre framträdande. Se på Gilmore Girls är en strategi, spela candy crush saga och andra mobilspel är en annan.  Ett tredje sätt är att lösa korsord men även att sova är bra. Tristess gör mig trött och smärta också och att med någon form av underhållning i lurarna dåsa bort är ett rätt ok sätt att få tiden att gå.

För övrigt är jag ordentligt sjukhus-skillad vid det här laget. Att klä om på egen hand med dropp inkopplat i armvecket kan dock, även om det fungerar, bli lite lustigt!Lämna en kommentar