Imorgon är en annan dag

Imorgon är en annan dag

Har nu tittat på alla inför ESC-program. Jag tycker att det gamla formatet var väldigt mycket bättre, men en fick iallafall kolla in alla låtar. Jag tycker varlen att Danmarks barfota folklåt eller Norges vita loreen-liknande nummer är så bra. Jag är mer för Anouks jazz eller ’love’ från Irland.

Nu ska jag bara få till ett bra koncept för tittandet som på tisdag krockar med LFS:s smörgåstårta med rosé, på torsdag med en flygning till Stockholm men på lördag kommer det party! Hej Kenan!!

Nu ligger jag på reumatologavdelningen med utsikt mot allhelgonakyrkan och universitetbiblioteket, nära civilisationen. Imorgon hoppas jag på behandling mot min inflammerade led som inte vill läka ur av sig själv.

God natt! Imorgon är en annan dag!Lämna en kommentar