Ska försöka förklara det onda.

Ska försöka förklara det onda.

Långt ner på ryggen finns det två små gropar.  En på vardera sida av ryggraden. Det är i den vänstra sådana grop som jag fått en inflammation. Det händer då och då att jag får inflammationer i leder och muskelfästen, detta eftersom jag har en hög grad av inflammatorisk aktivitet i kroppen i kombination med att det tar lång tid för min kropp att läka olika saker.

Att ha ont i ett knä eller i muskelfäste är dock något lättare än att inflammationen sitter i SI-lederna. Det sitter så illa till, hur jag än vrider och vänder mig så belastar jag precis där jag är öm.

Det är en smärta som känns som ett tryck en bit in i kroppen, ett tryck som bränner på insidan av kroppen. Denna brännande smärta strålar ut i hudlagret och ner över benet. Och hur jag än gör så blir det bara värre.Lämna en kommentar