Öm men mindre sjuklig

Öm men mindre sjuklig

Jag vet inte hur jag ska beskriva det, jag vet inte ens om det är verklighet, men det känns som att jag är mycket friskare idag än jag var för fyra dagar sedan. Det känns som en tyngd, någon typ av trötthet, har försvunnit och att så dålig som jag känner mig nu står i direkt relation till operationen och smärtan som kommer därifrån. Jag har på något sätt fått ny kraft och ny glöd, och vill inget annat än bli bra nog att kunna göra allt som jag så länge velat göra.

Det är som att jag känner att solen skiner även om allt jag ser är moln och regn. Jag struntar egentligen i om denna känsla av friskhet är reell eller psykosomatisk, det känns fantastiskt och jag tänker intala mig att det kommer hålla i sig!0 thoughts on “Öm men mindre sjuklig”

  • Det låter verkligen helt underbart och måste vara skönt att vara hemma som du säger i egen säng och egna mysbyxor! Men du har nog en hel del steg att ta innan allt är ”normalt”. Men en positiv attityd är nog det bästa just nu, KRAAAAM!

Lämna en kommentar