Lördag – hemgångsdag

Lördag – hemgångsdag

Jag fick träffa en av läkarna som opererade mig idag. Han verkar bra, fattar att det är mer än det fysiska som är avgörande när man gör något så stort som att ta bort tjocktarmen, framförallt eftersom jag har varit risig under en lång period innan. Jag tänker väl att det är så att ju mer nedgången man är innan desto längre tid tar det att bli helt återställd efter. Och jag kan nog inte ens föreställa mig vad helt återställd innebär. Jag är däremot proffs på att få tiden att gå. Just nu är jag inne på den andra boken i Hunger Games-trilogin Catching Fire. Det är en rejäl bladvändare, och den är riktigt svår att lägga ifrån sig. Jag blir dock så galet trott typ en gång i timmen, ögonen bara faller ihop och jag kan typ somna mitt i ett samtal. Förhoppningsvis kommer detta lätta också, nu när inflammationen är borta ur kroppen, sjukdomen är borta ur kroppen.

Så, Ny Plan
Ta dagen som den kommer. Göra precis det jag orkar, inte mer, inte mindre. Börja med att gå korta promenader längs havet och träffa människor jag tycker om och som ger energi. Om jag fick bestämma helt själv skulle jag även göra några utflykter och njuta av trevligt sällskap i än högre grad. Sen ska jag äta god mat, som faktiskt smakar och jag är sugen på.

Så hem och leva ett nytt liv, som med rätt stor chans kommer innebära att vissa saker kommer omvärderas och få ny betydelse. Vänta och se!0 thoughts on “Lördag – hemgångsdag”

Lämna en kommentar