På väg mot…

På väg mot…

… kongress
… valvinst
… solidaritet
… frihet

Jag hoppas på det bästa men förbereder mig för besvikelse. När jag kommer hem kommer det antingen bli fest eller också behövs en kollektiv debreafing. På söndag vet vi! Hur som helst, bara det faktum att det kommer komma beslut, åsikter och konflikt de närmsta dagarna gör mig entusiastisk.

I morse hade vi ett litet frukostmöte om LSSK:s möte imorgon. Det kändes lyxigt att börja dagen med en moccalatte på café. Jag behövde det efter kalaset vi hade för P igår.

 

Kalaset höll på rätt sent och resulterade i en knapp timmes snoozande innan jag gick upp tre minuter innan jag gick ut genom ytterdörren. Då hade jag inte packat för fyra nätter på Tjörn och partikongress. Efter planeringsmötet om konstruktiv normkritik så hann jag vara hemma i tjugo minuter. Väskan hann bli packad,  men innehållet är nog inte det mest strukturerade i världshistorien. Temat är ’ju mer desto bättre’, hellre valmöjligheter än lätt väska!

Som jag såg att ett ombud frågade på Facebook igår, vilken dresscode gäller på kongress? Jag har ingen aning, men i denna kapitalistiska värld är en sitt eget varumärke. Det känns som om det är det här med att marknadsföra sig själv hela tiden som skapar stress kring kläder och appearance i sammanhang som det här. Min grej är klänningar och kjolar, färg (i den röd-orange-lila skalan) och mönster. Det underlättar att ha det som utgångspunkt. Fast det hade varit skönt med dresscode!Lämna en kommentar