Så varmt att man måste ha balkongdörren öppen på natten, i maj!

Så varmt att man måste ha balkongdörren öppen på natten, i maj!

De senaste dagarna har det varit sommar. Riktigt varmt, på en chockartat sätt, det smögs sig inte på i år utan kom med en smäll. Jag har försökt att vara ute och promenera i rehabiliteringssyfte varje dag. Jag har insett hur knepigt det kommer bli med solbrännan i sommar. Jag har ju i typ femton år lagt rätt mycket energi på rätt bikini och en jämn solbränna med ränder på rätt ställen för att passa kläderna jag använder. I år ska jag helst inte utsätta det drygt 20 cm långa ärret som jag har lodrätt mitt på magen för sol. Detta innebär baddräkt. Något jag inte har använt utomhus under sommarsäsongen på så länge jag kan minnas. Det är en helt ny sfär för mig. Skulle jag bara vilja dölja påsen skulle det räcka med en gördel, men ärret går högre upp än påsen. Baddräkt känns också på något sätt mindre forcerat. Så. Nu letar jag baddräkter på internet. Jag ska köpa två. Dom får gärna vara lite retro, och den ena ska hest vara axelbandslös eller halterneck. Det är det där med att solbrännan ska vara jämn så att den passar alla former av kläder. Anledningen till att det är viktigt för mig det där med solbrännan är att jag fortfarande har kvar bikinilinjerna från förra sommaren. Så det är något jag får leva med ungefär 9 månader.

Jag har lite bilder från mina fantastiska promenader de senaste dagarna. Det har inte gått att låta bli att fotografera vyer.Lämna en kommentar