Saker att se fram emot

Saker att se fram emot

Den 6e december ska jag se Oskar Linnros. Oavsett vad som händer under hösten så kommer det vara en kväll jag ser fram emot.

Men det är långt till december.

Igår, i bioreklamen innan 1D-filmen, dök det upp ett helt nytt ljus under hösten.

Jag är en obotlig romantiker. De bästa filmerna som jag vet är brittiska romantiska komedier i stil med Notting Hill, Love Actually och Fyra bröllop och en begravning. Skaparen till de tre filmerna, Richard Curtis, kommer i höst ut med en ny film, About Time. Det är typ bland det bästa jag hört sedan the Holiday kom ut!

Nu är det bara att se till att de som går med och ser About Time på bio i mitten av oktober förstår seriositeten i min kärlek till romantiska komedier av det här slaget. Att se på den ironiskt är inte ett alternativ.

Så nu har jag två hållpunkter under hösten med ca sex veckors mellanrum. Oavsett vad som händer så har jag det!Lämna en kommentar