Stressen & magen

Stressen & magen

Den här veckan är rätt galen när det kommer till möten. Varje kväll utom söndag kommer tillbringas tillsammans med kamraterna i partiet på olika sätt och i olika konstellationer.
Jag har inte skrivit på ett tag eftersom jag först hade mycket/massor att göra, sedan har jag varit brutalt trött. Det har varit val. Sedan oklart parlamentariskt läge. Men nu börjar vardagen. Denna vecka är det första kommunfullmäktige, nästa första gruppen med regionfullmäktige. Jag är nyfiken, lite skraj och hoppas få möjlighet att påverka på riktigt.
Samtidigt har jag funderat lite på det här med uppdrag och hur de passar in i livet. Och det oroar mig. Parallellt med denna oro finns stressen kring försörjning. Sedan är det boende också. Jag vet vart jag vill. Jag vet vad jag orkar. Jag har begränsningar, men är ytterst medveten om vart mina gränser går.4 thoughts on “Stressen & magen”

Lämna en kommentar