Teknikstrulet och första joggen i år!

Teknikstrulet och första joggen i år!

Jag brukar blogga från min telefon. Bilderna jag lägger upp tar jag också med telefonen. Jag läser mina mejl via telefonen. Jag uppdaterar facebook-sidorna för LSSK och partiet i Lund på min telefon.

I torsdags drog min telefon en ordenlig sista suck och bestämde sig för, att efter en mjukvaruuppdatering, inte fungera mer. Den är nu inlämnad hos ansvarigt bolag och jag har en gammal sony ericson, med knappar. Bara en sån sak, knappar på telefonen! Inget internet, och ingen radio. Ingen möjlighet att använda mobilen som Internetkälla när jag är hemma.

Så. Jag är nu satt på mobil-fasta. Jag överlever, men min kontakt med omvärlden blir något sporadisk.

Och idag har jag varit ute och sprungit för första gången detta år. En knapp halvtimme, knappt tre kilometer (tror jag, eftersom jag inte kunde mäta pga mobilhaveriet). Men det gick riktigt bra! Ska ta mig ut imorgon förmiddag. Morgondagen innehåller nämligen kvällsmötande av rang. Det är ju fortfarande årsmötessäsong, denna gång är det partidistriktet i Skåne som har kongress till helgen, och det är dags att förbereda sig!



Lämna en kommentar