Tycker riktigt illa om sjukvården idag…

Tycker riktigt illa om sjukvården idag…

Jag tycker att jag för det mesta har fått ett gott bemötande av vården i Västra Götaland, åtminstone efter det att jag blev ordentligt sjuk och fick en bra kontakt på mag och tarmmottagningen på Sahlgrenska. Nu vet jag inte vad jag tycker. På sjukhuset sa de att jag skulle få träffa en stomiterapeut ungefär två veckor efter operationen. Nu har det gått nästan tre veckor och jag har inte ens fått en kallelse. Jag ringde till mottagningen i fredags och då kom det fram att jag inte fanns med i deras system. Det är något någonstans som har gått fel. Och dom tyckte att det var mitt ansvar att ta reda på vart det har gått fel. Jag tycker inte att jag ska behöva ta på mig att ringa runt till avdelningar, mottagningar och olika sjukhusinstanser. Har dom klantat sig så får dom ordna det!

Nu är det också så att min stomi har börjat blöda och gör rätt rejält ont, och jag ska åka till Stockholm på onsdag för att tillbringa fredag till söndag på Bommersvik med politiska och fackliga höjdare. Jag vill inte ha svårt att sitta och ha ont hela tiden jag är bortrest. Jag vill inte heller behöva ta maxdos av superstarka smärtstillande, som för övrigt håller på att ta slut. Problemet är ju att jag bara har idag och imorgon på mig att fixa det här.Lämna en kommentar