Vad en kan göra under en kongress

Vad en kan göra under en kongress

Idag är en lång dag och minglen har inte ens kommit igång! Wigforssakademien har en inlämning på söndag så en del av dagen har gått till att skriva insändare om framtidskontraktet. Om en nu måste plugga kan det göras med en tv på i bakgrunden där Carin Jämtin håller sitt tal efter att ha fått förnyat förtroende. Insändaren blev för övrigt bra!  Den handlar om vad vi jobbar för.

Det pågår en mängd seminarier under kongressen. Har varit på ett som handlade om vård för papperslösa (som ska kunna poddas på ABFs hemsida) som var verkligt intressant.

Nu är det seminarium om vart vi ska med EU, och vad vi kan göra för att reformera och skapa intresse för EU. Talla pratar om att vi måste göra EU mer politiskt och vad vi i Sverige kan göra för att att ge framtidshopp för andra här.

Annars är det väldigt soligt i Göteborg för tillfället. Svenska mässan är helt fönsterlöst, så jag har varit lite på stan. Fikat i solskenet!

Snart ska SSU och s-studenter ha mingel, sedan ska det minglas med Campus Bommersvik. Efter det hoppas jag på att ombuden håller fast vid sina ideal och distriktsbeslut kring vinster i välfärden och att det blir bra beslut i slutänden.Lämna en kommentar