Vad har det här med resten att göra?

Vad har det här med resten att göra?

Just nu så pågår det rätt mycket, men framför allt är det brutalt mycket i skolan. Varje vecka är det en bok på 200-350 sidor, plus ett seminarium som ska förberedas i grupper som byts ut med jämna mellanrum. Det är normalisering, skapandet av subjekt, manligheter, feminismer. Tankar kring hur detta kan kopplas till vad jag egentligen vill syssla med. Förberedelser av kurspaper. Det är egentligen helt galet, men denna kurs tenteras av med en uppgift som ska motsvara 15 hp, alltså lika mycket som en kandidatuppsats. När denna insikt slog mig fick jag en släng av panik. Och jag vill ju inte kasta dessa 15 hp på något som inte är relevant för vad jag håller på med i det stora hela, transport och stadsplanering.

Och den här veckan läser vi om hur  govetnmentality fungerar inom socialt arbete.Det känns långt borta…

Så nu läser jag klart kapitlet, sedan går jag ut i friska luften en stund och hoppas på att det reder ut mina tankar en aning.Lämna en kommentar