Vad jag försöker äta… när vaniljhjärtana inte är i närheten

Vad jag försöker äta… när vaniljhjärtana inte är i närheten

Magen är inte alltför förtjust i kolhydrater och socker så jag försöker skapa någon form av hållbar diet som jag kan göra till vardagsmat. För tillfället så är jag insnöad på olika former av tillagade grönsaker. Framför allt så har jag fallit för rödbetor i olika former.

Det jag har insett är att jag är väldigt enkelspårig, när jag lagar mat till mig själv gör jag det i enorma mängder och sedan äter jag samma sak hela veckan, alla måltider som jag äter ensam eller behöver ha matlåda. Nästa storkök varierar jag ytters lite, som att inte ha i ärtor nästa upplaga. Det är något jag ska försöka åtgärda under påskhelgen.

Det ska ju också påpekas att jag har ytterst dålig självbehärskning. Så fort jag behöver köpa något ute, eller jag av annan anledning kommer i kontakt med bakverk med vanilj i så kan jag inte låta bli. Så det blir alldeles för många vaniljhjärtan för att min mage ska vara alldeles lycklig… men det är något jag ska jobba på. Nu blir det påskmust, light, eftersom magen inte är förtjust i sockerLämna en kommentar