Varför har jag ont?

Varför har jag ont?

Av någon anledning har det skapats en förhårdnad under huden på undersidan av stomin. Det är ömt, när jag trycker på den, när jag går om påsen gungar, när jag går på toaletten. Det är riktigt konstigt. Samtidigt är jag inte mycket för att klaga. Jag har inte tid att beklaga mig och söka kontakt med sjukvården. Om jag ringde skulle jag vara tvungen att åka in till stan och det räcker med att jag ska dit på torsdag. Så min plan är. Träffa stomiterapeuten på torsdag och hoppas på att det onda går över eller är enkelt avhjälpt.

Det är konstigt när något är helt nytt. Min mage innebar stora problem tidigare, men jag kände den och hade knep och annat för att kunna leva med magens egensinnighet. Nu har jag inte några speciallösningar eftersom allt är så nytt och jag vet helt enkelt inte vad jag ska göra för att det ska bli mindre plågsamt.Lämna en kommentar