Varför jag tvunget bor kvar på Tjörn

Varför jag tvunget bor kvar på Tjörn

När jag tar på mig ett uppdrag så ser jag det som ett kontrakt. Jag har gått med på att göra en viss uppgift under en viss tidsperiod och jag vill göra det bra. För tillfället sitter jag som direkt folkvald i kommunfullmäktige och har genom mitt partis förtroende även plats som ordinarie i kommunstyrelsen och ersättare i Västra Götalandsregionens kulturnämn. Dessa uppdrag sträcker sig över en fyraårsperiod och för mig att ”svika” mitt åtagande och den förpliktelse jag tycker att det är krävs det mycket.

Sen finns det ju det fina med platsen jag bor på, och där tror jag att bilder säger mer än jag kan förklara med ord

Jag bor i det stora vita huset i mitten och vänder jag mig om så har vi…

… havet. Det som jag älskar allra mest med Tjörn. Närheten till havet och naturen, och att om man går 5 minuter så kan man befinna sig så pass långt från andra människor att man bara hör vinden och fåglarna.

Jag har för övrigt en tendens att bara fotografera blommor och utsikter.

Jag säger bara, nu är det vår och fortfarande rätt grått och lerigt, men… snart är det sommar och då är det ännu mer fantastiskt har i skärgården

Alla dessa bilder tog jag idag när jag var ute och gick. Jag klarade idag av en halvtimme, de sista tio minuterna var dock inte något jag ska rekommendera, till någon. Det gjorde ont. Så nu blir det till att tillbringa några timmar i soffan, med datorn, framför tv:n, med spotify och svt forum.0 thoughts on “Varför jag tvunget bor kvar på Tjörn”

  • Även storstadsbor uppskattar o saknar, då och då, västkustlandskapet, färgerna, dofterna och havet.

Lämna en kommentar