Första lilla utflykten till ett normalt liv

Första lilla utflykten till ett normalt liv

Idag har jag varit hemifrån på riktigt. En sväng till den fantastiska vårdcentralen på Tjörn där de kollade mitt operationssår. Jag har lite svårt att se den nedre delen av såret, och det blödde lite, så jag tänkte att det var bäst att låta någon annan kolla på det. De tejpade några extra stripes och sa att det såg riktigt bra ut. Jag fick med mig lite extra plåster hem tillsammans med en bortblåst oro.

På kvällen gjorde jag mitt första besök i mitt normala liv. Arbetarekommunmöte. Jag deltog en timma lite drygt, längre än så gick inte. Det var ett passande möte. Jan-Åke Simonsson var gäst och pratade primärvård, privata vårdcentraler och problematiken att styra en demokratisk organisation i minoritet. Det var intressant, även om sjukvården är något som jag upplever att jag har rätt god koll på.

Det var dock på gränsen till vad jag orkar. Jag har ingen koll på hur mycket energi jag har och framför allt har jag svårt att i förväg veta när energins tar slut, och slut tar den, utan förvarning.

Sen fick jag fina blommor av Helene, min farbrors sambo, dom står nu på byrån vid min säng och doftar fantastiskt. Det är ett litet extra plus i tillvaron att ha färska snittblommor hemma!Lämna en kommentar