Ceremonin och värmeslaget

Ceremonin och värmeslaget

Inlägget är skrivet i två delar. Men eftersom jag blev så dålig igår så försvann orken och inlägget blev inte färdigt.
image

Idag har jag fått gå upp på scen i AF-borgen i Lund och tagit emot en present och ’diplom’ från dekanen och programansvarige. Sedan hängde jag med mormor, mamma och moster. Men, det har varit så varmt. I två dagar har det varit högsommar och fram emot tre så bara försvann hela jag. Efter att jag kommit hem, duschat iskallt, druckit saft och sovit, har jag insett att det var värmeslag jag drabbades av.

Något jag glömt sedan förra sommaren är hur känslig jag blivit för värme. Jag har alltid haft behov av mycket vätska, och det faktum att den del av kroppen som tar upp vätska inte är en del av mig längre, så blir värme helt olidligt. Världen börjar snurra. Allt känns fel. Och jag måste be L om ursäkt för att jag glömde detta

image

eftersom det borde ha varit uppenbart redan igår. Och jag borde ha agerat annorlunda redan då. Men efter lite återhämtning mår jag nu något bättre, men det får till att bli alkoholfritt resten av dagen. Och en tidig kväll där jag sover under ett tunt lakan med öppna fönster borde vara bästa botemedlet.

 


Igår var en dag med både väldigt högt och väldigt lågt. Idag har jag pratar med sjukhuset. Jag gjorde allt rätt så fort jag insåg vad som börjat hända. Nu är jag mest frågande till varför vätskeersättning, typ resorb, inte går att få på recept. Mitt behov är ju kopplat till att jag har blivit opererad.

Idag är det som tur är lite svalare. Jag ska också ta det lugnare. Det är inte läge att tassa över mina egna gränser. Istället blir det lugnt häng och mycket vätska.Lämna en kommentar