De små positiva sakerna

De små positiva sakerna

Det gäller att se de små glimtarna av positivitet i livet när en 8 dagar efter examen ligger inlagd på ett sjukhus på andra sidan av Skåne, och det till råga på allt är midsommar imorgon. Från och till vill jag mest gråta, det är väldigt ensamt på sjukhus och avståndet hem hjälper inte. Men för att inte gräva ner mig och då jag blir friskare snabbare om hela jag är i balans, så försöker jag hitta det positiva i mitt onormala normala liv.

~ det finns internet på sjukhuset, svajig och från och till långsamt, men ändå
~ jag ligger på en gastroavdelning, så jag får bästa hjälpen
~ P har gett mig tillgång till netflix
~ jag ska läsa en bra bok på plattan
~ jag har eget rum med tv
~ maten ordnades genom att jag fick prata med köket

Men självklart suger det. Jag tänker inte säga att det är roligt att vara på sjukhus, men det kunde vara många saker som var värre. Så länge som det finns internet så finns långt borta alltid nära. Typ Australien!Lämna en kommentar