Den inflammatioriska kroppen

Den inflammatioriska kroppen

Jag hade en inflammation i handleden som opererades i maj. Det är väldigt mycket bättre sedan operationen, men jag har fortfarande lite ont. Det känns om jag lyfter mer än två kg, eller om jag bär en matkasse. Och något jag saknat är att sticka, eller virka. Så idag testade jag att sticka, fast jag visste att det skulle göra ont. Och jag hade rätt, det torde ont, och det gör ont. Jag stickade bara fyra varv med ett garn som inte väger så mycket. Men efter fyra varv á 50 maskor insåg jag att det gör för ont. Det som gör ont är framför allt de aviga maskorna, det som gör ont är ’knixen’ jag gör med vänster hand. Och nu, ett par timmar senare gör det fortfarande ont. Men jag vill sticka! Jag vet inte. Jag får drömma istället för att göra och läsa om olika saker jag vill göra. Och drömma.Lämna en kommentar