Det är att balansera på gränsen

Det är att balansera på gränsen

Är på Gotland. Visby. Politikerveckan i Almedalen för att vara precis och exakt. Det är verkligen att utmana det jag tror är möjligt, tänja på de gränser jag här förhållit mig till de senaste dryga elva åren. Det är också att gå utanför min bekvämlighetszon när det gäller stomiäventyret.

Idag här jag varit på fötterna (eller suttit på seminarier) sen åtta på morgonen. Nu är klockan prick ett och jag har precis lämnat Visby innerstad bakom mig. Och jag är trött, men mest i fötterna och i övrigt mest redo att sova utan att vara överdrivet sliten! Detta är en upplevelse jag egentligen inte kan minnas hur den känns.

Stomin här idag gjort sig påmind. Det här med lunchbaguetter är inte det bästa… Stomin gjorde sig helt enkelt hörd. Pinsamt? Ja. Överkomligt? Ja.

God Natt från Visby by night

 Lämna en kommentar