Det känns i hela kroppen

Det känns i hela kroppen

Det känns som att hela gårdagen spenderades på ett dansgolv med en drink i handen. Inte som att jag somnade halv elva efter en dag med flygblad och politiska diskussioner. Det ömmar i svanken efter att ha stått och gått i sex timmar och jag har någon form av träningsvärk i överarmarna. Mest skulle jag vilja tillbringa hela helgen i sängen, men det blir jag varken lyckligare eller noterbart piggare av, det vet jag av erfarenhet, och eftersom jag inte pluggade igår så måste jag idag sitta med nästa veckas kurslitteratur.

Igår, när jag lämnat av sakerna vi haft med oss till Hälsningsgillet, så orkade jag inte ta mig hem så jag satt på en stol på arbetarekommunen och såg på när det lagades mat till valledarnas kombinerade fredagsmys och möte. Först efter en dryg timme så orkade jag ta mig till bussen och vidare hem för att sova ett par timmar. Jag är onormalt trött. Mitt enda mål på måndag är att försöka få hjälp med att (1) få reda på varför och (2) börja en process med att göra något åt det.Lämna en kommentar