Många bäckar små till 40 timmar plugg och mycket politik!

Många bäckar små till 40 timmar plugg och mycket politik!

Idag har jag varit på Hälsningsgillet med LSSK. Vi har pratat politik, ätit chokladbollar och värvat medlemmar. Nu såhär efteråt så är jag trött. Hela kroppen är mör och när jag väl tog mig hem (jag satt på arbetarekommunen en dryg timme för att jag inte orkade gå) så sov jag drygt två timmar.

Eftersom idag var så intensiv, vårt bord skulle roddas, entusiasmen hållas uppe och trevligheten vara på topp, glömde jag helt bort att ringa sjukhuset för att få reda på resultatet av proverna jag lämnade i tisdags. Det gör att ytterligare en helg går och jag blir sämre, men samtidigt så vill jag inte behöva tänka på sjukvård hela tiden. Idag har mitt huvud varit fullt av att LSSK ska vara så bra som möjligt och att så många som möjligt ska kunna få ta del av allt det fantastiska som jag har fått under min tid i studentförbundet.

Men nu är jag mör. En dusch och sedan tillbaka till sängen. Imorgon så är det jag och biblioteket. Oavsett hur trött jag är så måste jag kompensera för det faktum att jag bara la två timmar på plugg idag, så läsesalen på sambib är mitt lördagsnöje. För att jag ska få ihop mitt liv så måste jag tänka så, många bäckar små för att få ihop 40 timmar plugg, och lyckas jag inte under vardagarna för att politiken eller något annat tar plats, så hänger jag på biblioteket på helgerna. Och med tanke på att det är valår så lär min tid lätt tas upp av rörelsen. För att möjliggöra för att förändra världen samtidigt som jag läser avancerade kurser på universitetet, så använder jag mina utmärkta organiseringsskills och min lila kalender.Lämna en kommentar