Det roliga straffar sig

Det roliga straffar sig

Det är veckan efter en rätt snabbt påkommen minisemester i Stockholm. Vi var på examenskalas, åkte både skärgårdsbåt och segelbåt, gick på museum och njöt av solen.

Och nu är jag trött. Det tar mycket energi för mig att göra små, vardagligasaker och även om jag är piggare nu än för ett halvår sedan, så blir jag loj efter mycket aktiviteter.

Igår sov jag länge och såg på dokumentärer om naturkatastrofer. Jag orkade inte ens se på serier eller film, ett fristående avsnitt i taget var den uppmärksamhet jag klarade av att uppbåda och fokusera. Jag kallade runt hemma i shorts och en av hans tröjor. Och det räcker nog inte med en dag. Men idag måste jag gå på ett par möten. Och jag måste prestera. Och jag planerar in paus och vila på mitten för att orka med, klara av att tänka konstruktiva tankar och delta på ett sätt jag kan vara nöjd med.

För det roliga straffar sig.Lämna en kommentar