En dålig natt

En dålig natt

Det är en jobbig natt. Jag har så ont i magen, och trots alla mediciner i skåpet så kan jag inte sova. Jag kan ligga i sängen i tjugo minuter, sedan tar smärtan i. Jag försöker lindra genom att byta läge, på mage kanske? Det hjälper inte. Jag går på toa. Tar med mig telefonen där jag poddar sommar. Går och lägger mig igen. Det är lugnt en liten stund. Men jag hör och känner hur det går runt i magen.

När jag äter högdos kortison så kommer hela magen ur balans. Hela systemet är manipulerat och jag vill bara äta saker som får mig att må sämre. Kan inte sova av mig själv och sömn på tabletter är inte samma sak. Vill vila men är för rastlös. Jag hatar kortison. Hatar. Hatar. Hatar. För även om jag är i bättre form idag än förra veckan, så är biverkningarna inte att leka med.Lämna en kommentar