Få tiden att gå.

Få tiden att gå.

Jag har tittat på en mängd serier de sista veckorna. Låtit dem stå på i bakgrunden medan jag spelar ett tetrislikanande spel på mobilen. Ett spel där jag har tre nivåer kvar tills jag klarat det. En tanke jag har haft är att installera Sims 3 på min dator och låta tiden flyga. Ladda ner en ljudbok av något slag och bara falla in i den animerade världen av typen dockhus för vuxna.

Jag måste få tiden att gå. För tiden är det enda som kommer göra att jag mår bättre. In med nya mediciner för att försöka undvika nya skov, men det tar upp till tre månader tills de börjar verka. Trappa ner kortisonet, och vände tills de värsta biverkningarna ebbar ut. Vänta. Tid.

En ljudbok till mig. Och hoppas att Sims 3 funkar. Det är dagens projekt!

Nedräkningen fortsätter för övrigt!

20140702-161634-58594983.jpgLämna en kommentar