Förändringar

Förändringar

imageDet finns en brittisk butik jag köper kläder ifrån på nätet. Har idag fått hem en klänning, en blus, en pennkjol, en tröja och ett par manchesterbyxor. Och allt passade!

Under de snart 14 år jag haft crohns sjukdom så har jag pendlat i vikt mellan, som lägst 47 kg och som högst ca 87 kg. De senaste åren har det pendlat i ett 15-kilosintervall. Just nu är det rätt stabilt och under de sista gångerna jag har ätit kortison har jag hittat metoder för att inte gå upp mer i vikt än nödvändigt.

I leveransen idag kom en pennkjol, ett plagg som jag länge velat ha, men aldrig känt att jag kunnat ha. Men framför allt så kom ett par byxor i färgen babaganoush. I manchester, rätt lågt skurna. Så låg skärning som dessa byxor har, har jag inte haft sedan jag var 16-17 år. Jag har tyckt att min mage är för pluffsig, att det har skurit in vid höfterna på ett osmikrande sätt. Men jag kände mig bekväm! Det är så fantastiskt hur kroppsuppfattning kan förändras med tiden, ålder samt i och med den stabilitet som kommit operationerna!Lämna en kommentar