Forsatta försök till gotter

Forsatta försök till gotter

Jag är som sagt en godisgris. En godisgris som har en mage som inte klarar av socker i stora mängder eller vanligt mjöl. Så jag fortsätter med mitt experimenterade. Denna gång med glass-ish, fryst banan med kakao och lite yoghurt mixat till glasskonsistens. Det kallas från och med nu banan- och kakaoglass

Det konstiga är att jag just nu är rätt sockersugen hela tiden, men att jag inte är speciellt intresserad av mat, annat än pasta. Jag har extrema cravings efter pasta. Om jag dricker resorb försvinner detta behöv av kolhydrater, så antagligen är det något annat i kroppen som saknas med som tar sig uttryck i ett extremt sug efter pasta. Saker jag äter istället är ihoprullade ostskivor, tunt knäckebröd med skivat ägg, keso med kanel och stevia, turkisk yoghurt med bär och dipp med gurk- och morotsstavar.

Glassen blev för övrigt riktigt god. Nästa gång ska jag testa att låta den frysta skrivade bananen stå framme en kvart innan jag mixar och slipper då kanske yoghurten. Practice makes perfekt!1 thought on “Forsatta försök till gotter”

Lämna en kommentar