Fredagskväll med böckerna

Fredagskväll med böckerna

Den kurs jag läser just nu innebär att tänka mycket nytt. Jag tycker att det är roligt, men det är mängder med nya koncept. Så eftersom jag inte pluggade så mycket igår då det var en rätt fulltecknad dag fylld med tårta och möten, så har jag denna fredagskväkl suttit hemma med en e-bok om vad som ska kategoriseras som arbete. Jag har trots att jag är hemma fått rätt mycket gjort.Jag gjorde om köksbordet till pluggplats. Satte upp min lilla mobilhögtalare med Timbuktu på hög nivå, jag måste läsa på ett språk och ha musik på ett annat, och det är driv. Jag gjorde en banan/chokladsmoothie. Gurkstavar med vitlöksdipp. Och på två timmar läste jag två kapitel! Så det fungerade!
Nu har jag bara 200 sidor kvar att läsa denna helg. Detta är ett led i en större plan att försöka ligga i fas med läsningen samtidigt som jag ger mig själv buffert att fokusera på LSSK om det behövs eller att ha en dålig dag utan att behöva tampas med pluggpanik. Så fredagskväll med böckerna är mycket fint!Lämna en kommentar