Mycket av allt

Mycket av allt

Den här veckan har tagit formen av en käftsmäll. Det är så mycket saker på en gång och jag känner mig osäker på många av dem.

Det är politiken som ställer andra krav pp mig än tidigare samtidigt som jag ställer höga krav på mig själv att prestera. Det är fantastiskt roligt men tar såklart tid att vara engagerad. Samtidigt vet jag att jag inte skulle stå ut med mig själv om jag bara satt hemma och gnällde. Jag är em person med mycket engagemang och det innebär också investerad tid och kraft. Och 99 gånger av 100 är det helt värt det!

Det är universitetet som är annorlunda och utmanande. Master-studier tar tid och framför allt tankekraft. Mycket nya koncept, hela tiden nya människor, en bok jag måste läsa i helgen.

Kroppen mår inte helt toppen. Jag är nu nere på 10 mg kortison och magen börjar protestera. Jag ska lämna prover nästa vecka så får jag ta det från det. Järnet var dock ok. Undrar därför vad det då är som gör att jag tappar hår och får ränder på naglarna. Något är uppenbarligen i ofas. Men det får bli nästa veckas problem. Kalendern är mycket luftigare nästa vecka.Lämna en kommentar