Olika sätt att lösa stressens knutar

Olika sätt att lösa stressens knutar

Jag har idag valt att lösa min nervositet med att luncha och fika och fika lite till. I kombination med att googla ’bike dress’ i fler färger.

Jag älskar min gröna och tänker att det här är en klänning jag kommer använda tills den faller i bitar så varför inte köpa en röd och en blå också? Det enda som håller mig tillbaka är att även på rea så är klänningarna rätt så dyra. Och att jag i grunden är emot onödig konsumtion. Men åh, vad jag vill!

Genom att prata politik och livet och lära känna nya människor lite bättre samt äta bakelser så har denna dag blivit bättre än jag förväntat mig. Även om det finns många fjärilar i magen och det känns som att jag är på väg att hoppa jämfota ut i det okända så är allt lite bättre nu. Det är anledningen till att jag behöver tjejerna runt mig. För att få min självinsikt att vinna över bristen på självförtroende. Jag kan inte göra mer än jag gjort och nu så kör vi. För tillsammans kan vi göra allt! Vi kan förändra världen!Lämna en kommentar