Frys- och kylskåpsrensning

Frys- och kylskåpsrensning

Av en slump hittade jag ett kilo mango i frysen! Tillsammans med bananer som jag skivat och fryst in blev det en fantastisk smoothie. Endast mango och bananer! Allt blir bättre om en äter det med sugrör. Det här kommer bli min nya favoritfrukost, favoritmellis och allmänt en av mina favoriträtter.

Jag mår i stort sett alltid illa, mer eller mindre.  Och ofta när jag lagar mat försvinner aptiten under tiden jag lagar den. Detta gäller framför allt när jag är i skov. Men av någon anledning så är kall mat bättre när jag mår så. Sallader, mackor och smoothies. Nu kan jag ju inte äta bröd i för stora mängder och allt annat än grönsallad faller för det mesta bort som alternativ. Men smoothies. Det fungerar alltid!
Den jag gjorde idag var 150 gram halvtinade mangobitar och 75 gram frusen banan. Fantastiskt!Lämna en kommentar