Ömma fötter och trött huvud

Ömma fötter och trött huvud

Igår firade vi. Idag är jag lite mör. Men eftersom det var planerat kalasande så kunde jag också planera in återhämtning.

Såg på prinsessbröllopet igår med östermalmstantfika. Vaniljhjärtan, napoleonbakelse och en variant på lemon curd med apelsin. Kaffe i små koppar i tunt porslin. Jag gillar tema! Och glömde ta kort. Jag älskar tillställningar med vackra klänningar. Det är inte kungahuset i sig som jac finner lockande. Jag är förförd av flärden, designerklänningarna som jag aldrig kommer ha råd med, reglerna som är så tydliga och att en kan diskutera, dömma oxh bedöma.

Så jag åt saker jag inte borde. Magen är inte glad idag. Lägg till alkohol på det. Magen är inte glad idag. Men det var trevligt!

Det har varit sommar denna långhelg och jag har verkligen hunnit med att njuta av solen och värmen. Lyssnat på P3-dokumentärer, musik och läst Maria Svelands ’Hatet’ som jag rekommenderar. Nu ska jag läsa om den för att se om insikterna förändras när en vet vad som kommer sedan, innan. Och sedan ska jag testa att göra kesellaglass med mango. Det tror jag kommer bli fantastiskt. Men jag återkommer!Lämna en kommentar