Har en ny kombo/granne

Har en ny kombo/granne

De som varit hemma hos mig här i Lund vet att jag bor inneboende men att det är väldigt  avskilt från familjen som bor i huset. Jag har en tredjedel av övervåningen i en villa från början av 1900-talet. I andra änden av övervåningen finns det en lika stor lägenhet till och idag flyttade min nya kombo/granne in. De två lägenheterna är väldigt separata, men vi delar badrum, tvättmaskin och frys och numera även en bänkugn (!) så nu kan jag göra ungsgratinerade grönsaker. Den förra grannen jag hade höll sig väldigt mycket för sig själv och hon flyttade ut i april. Den nya grannen tror jag kommer bli mer av en kombo, redan såhär dag tre har jag pratat mer med henne än jag gjorde med den förra på åtta månader. Vi har även planerat in att dricka te och prata tvättmaskin.Lämna en kommentar